Οι υπηρεσίες μας


24 ωρη λειτουργία

Εισοδος και έξοδος όλο το 24 ωρο, για όλες τις ημέρες

Στάθμευση μακράς διαρκείας:

Ειδικές τιμές για πολυήμερη στάθμευση.

Ευκολία πρόσβασης:

Άνετη πρόσβαση για παιδικά και αναπηρικά καροτσάκια.

Κάμερες ασφαλείας:

Κλειστό κύκλωμα με κάμερες ασφαλείας σε συνεχή λειτουργία.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΑ

Σας παρέχουμε  ένα σύγχρονο και ασφαλή χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στο κέντρο της πόλης. Παρκάρετε το αυτοκίνητό σας και  συνεχίστε πεζοί το δρόμο σας προς την πόλη. Ο χρόνος των διακοπών είναι περιορισμένος,  μην τον σπαταλάτε αναζητώντας parking για το αυτοκίνητό σας!

Η Πάργα είναι μια γραφική παλιά πόλη,  οι δρόμοι και τα σοκάκια της δεν είχαν σχεδιαστεί για αυτοκίνητα, ούτε υπάρχει χώρος για στάθμευση. Αν προσπαθήσετε να βρείτε χώρο στάθμευσης στο δρόμο μέσα σε μια λογική απόσταση από το κέντρο, θα ταλαιπωρηθείτε, θα ξοδέψετε καύσιμα και θα  φθείρετε το αυτοκίνητό σας χωρίς αποτέλεσμα. Στο τέλος θα αναγκαστείτε να παρκάρετε μακριά, σε κάποια από τις φημισμένες ανηφόρες ή κατηφόρες της περιοχής, αφήνοντας το αυτοκίνητό σας εκτιθέμενο στο δρόμο.

Εναλλακτικά λοιπόν, σας προτείνουμε να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας στην καρδιά της παλιάς παραδοσιακής πόλης και να απολαύσετε τις διακοπές σας από την πρώτη στιγμή! Τα καταστήματα , τα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία, η  παραλία, η γραφική προβλήτα στο λιμάνι, το ενετικό κάστρο και κάθε άλλο αξιοθέατο είναι σε μικρή απόσταση με τα πόδια από αυτό το σημείο. Πρακτικά βρισκόμαστε στο κοντινότερο σημείο που μπορείτε να προχωρήσετε με το αυτοκίνητο σας. Μόνο πρόσβαση σε πεζούς επιτρέπεται έπειτα  από αυτό το σημείο.  Δοκιμάστε τις υπηρεσίες μας, ελέγξτε την τοποθεσία,  και θα μείνετε τόσο ικανοποιημένοι που στην επόμενη επίσκεψή σας στην πόλη θα έρθετε κατευθείαν σε μας!

 

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε:

  • Είσοδος και έξοδος 24 ώρες την ημέρα, όλες τις ημέρες.
  • Μειωμένες τιμές για διανυκτέρευση ή μακράς διάρκειας στάθμευση.
  • Εύκολη πρόσβαση για παιδικά και αναπηρικά καροτσάκια.
  • Κάμερες ασφαλείας (CCTV) σε συνεχή λειτουργία.

Το παρκινγκ

Επικοινωνία

Sp.Livada Str, Parga
Preveza, 48060, GreeceCopyright © Parking Parga 2015 | Web Developed by websector